Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/43839

Editor interactiu de programes docents
Román López, Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Ribas i Xirgo, Lluís
A partir de la implantació de ECTS en l’àmbit de l’EEES, la nova metodologia docent, ha augmentat la importància de les guies docents. Això és degut a que l’alumne pasa a ser l’actor principal del procés d’aprenentatge. Això provoca la creació d’agendes d’aprenentatge però per poder oferir als alumnes aquestes agendes es crea la necessitat de disposar d’una eina que ens permeti introduir les guies docents de manera que tinguem una integració entre agenda i guia docent. En aquest projecte s’intenta aconseguir aquesta eina que a més de permetre introduir les guies docents, ens permeti obtenir informació de manera visual sobre les activitats d’aquesta guia docent.
A partir de la implantación de ECTS en el ámbito del EEES, la nueva metodología docente, ha aumentado la importancia de las guía docentes. Esto es debido a que el alumno pasa a ser el actor principal del proceso de aprendizaje. Además provoca la creación de agendas de aprendizaje pero para poder ofrecerlas a los alumnos, se crea la necesidad de disponer de una herramienta que nos permita introducir las guías docentes de manera que tengamos una integración entre agenda i guía docente. En este proyecto se intenta conseguir esta herramienta que además de permitir introducir las guías docentes, nos proporcione información de forma visual acerca de las actividades de la guía docente.
About the implementation of the ECTS in the ambit of EEES, the new teaching methodology has increased the importance of the educational guides. This is due to the student begun to be the main actor at the learning process. Also causes the creation of the learning agendas but for offer to the students, it makes the need of a software that allows us to make the learning guides by integration of agenda and educational guides. In this project, I try to reach this software that besides allow the introduction of the educational guides, provides visual information about the activities of the educational guide.
2009-09
004 - Informàtica
Interfícies gràfiques d'usuari (Sistemes d'ordinador) -- Disseny
Pàgines web -- Desenvolupament
Currículums (Ensenyament) -- Planificació -- Ensenyament universitari -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC_JavierRomanLopez.pdf 509.3 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters