Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/43825

Diseño de un juego para pantalla LCD gráfica y controlado por el microprocesador HCS12
Vázquez Ortega, Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Ivars Camañez, Vicente José
En una época como la actual, en la que se hace necesario disponer de equipos con grandes características y recursos para poder disfrutar de los últimos lanzamientos en juegos, no dejan de producirse equipos de bajo coste basados en microcontroladores que pueden entretener al mismo nivel que los más caros. Este proyecto reúne el diseño de la configuración, interconexión y programación de código necesarios para ejecutar un juego sencillo. Para ello se ha utilizado una pantalla LCD táctil y un microcontrolador HCS12.
En una època com l’actual, en la qual es fa necessari disposar d’equips amb grans característiques i recursos per poder gaudir dels darrers llançaments en jocs, no deixen de produir-se equips de baix cost basats en microcontroladors que poden entretenir al mateix nivell que els més cars. Aquest projecte reuneix el disseny de la configuració, interconnexió i programació de codi necessaris per a poder executar un joc senzill. Per a això s’ha utilitzat una pantalla LCD tàctil i un microcontrolador HCS12.
Nowadays, when it is necessary to have great feature computers to enjoy the latest releases in games, low-cost devices based on microcontrollers, can entertain similarly than the most expensive. This project meets the configuration design, networking and programming code needed to run a simple game. We use an LCD touch screen and a HCS12 microcontroler.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
09-2009
004 - Informàtica
Microprocessadors
Videojocs -- Programació
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_ManuelVazquezOrtega.pdf 5.790 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem