Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/43822

Diseño de una plataforma de lectura, test y caracterización para ROICs de rayos X basada en el microprocesador LEON
Morlans Iglesias, Sergio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Terés i Terés, Lluís; Martínez Martínez, Ricardo
Aquest project es situa dins del marc del CNM-IMB (CSIC). Consisteix en el disseny d'un sistema de biòpsia mamaria en temps real. Per realitzar aquest sistema s’ha dissenyat una plataforma de lectura, test y caracterització pel ROIC Medipix2 que es basa en el microprocessador LEON3 i és programat sobre una FPGA.
Este proyecto se sitúa dentro de marco del CNM-IMB (CSIC). Consiste en el diseño de un sistema de biopsia mamaria en tiempo real. Para poder realizar este sistema se ha diseñado una plataforma de lectura, test y caracterización para el ROICs Medipix2 basada en el microprocesador LEON3 y programado sobre una FPGA.
This project is within CNM-IMB (CSIC)’s scope. It consists of the design of a breast biopsy system in real time. To make this system has been designed a reader, test and characterization platform for ROIC Medipix2 based on LEON3 microprocessor and programmed on FPGA.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
09-2009
004 - Informàtica
Microprocessadors -- Disseny i construcció
Disseny de sistemes
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_SergioMorlansIglesias.pdf 2.560 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem