Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/43821

Estudi: microcontrolador LPC2119 - ARM. Cas pràctic: anàlisi, disseny i construcció d'un robot amb pèndul invertit
Sanz Xicola, Josep Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Oliver, Joan (Oliver i Malagelada)
Estudi de l'arquitectura i prestacions del microcontrolador LPC2119 tot implementant la proposta d’un cas pràctic. En la besant teòrica, es fa una anàlisi acurada del dispositiu LPC2119, enumerant les principals característiques i exposant les seves parts, aprofundint sobretot en l’arquitectura i core ARM que incorpora. En l'àmbit pràctic, s'introdueix el problema del pèndul invertit com a proposta per a ser integrada sobre un robot que exploti les funcionalitats del dispositiu integrat presentades a l'estudi teòric.
Estudio de la arquitectura y prestaciones del microcontrolador LPC2119 implementando un caso práctico. En la vertiente teórica, se efectua un detallado análisis del dispositivo LPC2119, enumerando sus principales características y exponiendo sus partes, dando especial importancia a la arquitectura y core ARM que incorpora. En el ámbito práctico, se introduce el problema del péndulo invertido como propuesta para ser integrada sobre un robot que explote las funcionalidades del dispositivo presentadas en el estudio teórico.
Case study about LPC2119 microcontroller’s architecture and performance realizing a practical case. This paper explores in depth the LPC2119 device, listing its main features and exposing its components, with particular emphasis on ARM architecture and the ARM core inside. On a practical level, we introduce the problem of inverted pendulum as a proposal to integrated it on a robot exploits the capabilities of the device presented in the theoretical case study.
2009-09
004 - Informàtica
Microcontroladors
Pèndol -- Control -- Automatització
Robots mòbils -- Disseny i construcció
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC_JosepMariaSanzXicola.pdf 3.396 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters