Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/43791

Agents mòbils en situacions d'emergència: mobilitat d'etiquetes de triatge
Sallent López, Robert
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Martín Campillo, Abraham
En les actuacions de rescat en emergències amb un gran nombre de víctimes, una de les primeres tasques a realitzar pels serveis sanitaris és la de triar-les en funció del seu estat i la urgència amb que han de ser tractades. En el grup SeNDA es treballa en un sistema d’agents mòbils que automatitza el mecanisme manual de triatge, fent ús de dispositius electrònics i una xarxa MANET com a canal de comunicació. En aquest projecte es proposa un sistema de gestió de mobilitat pels agents que transporten dades de víctimes fins al centre de coordinació, juntament amb un mecanisme de control d’aquests agents totalment transparent a l’usuari.
En las actuaciones de rescate en emergencias con un gran número de víctimas, una de las primeras tareas a realizar por los servicios sanitarios es la de seleccionarlas en función de su estado y la urgencia con la que deben ser tratadas. En el grupo SeNDA se trabaja en un sistema de agentes móviles que automatiza el mecanismo manual de selección, haciendo uso de dispositivos electrónicos y una red MANET como canal de comunicación. En este proyecto se propone un sistema de gestión de movilidad para los agentes que transportan los datos de las víctimas hasta el centro de coordinación, junto con un mecanismo de control de estos agentes totalmente transparente al usuario.
In rescue proceedings for emergencies with a large number of victims, one of the first tasks to be performed by health services, is to classify victims on the basis of their status and the urgency with which must be treated. The SeNDA group is working on a mobile agent system that automates the manual selection mechanism, using electronic devices and a MANET network as communication channel. This project proposes a mobility management system for agents transporting victim information to the emergency coordination center, and a control mechanism of these agents fully transparent to the final user.
2009-09
004 - Informàtica
Agents mòbils (Software d'ordinador)
Ordinadors, Xarxes d' -- Arquitectura
Urgències mèdiques, Serveis d'
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC_RobertSallentLopez.pdf 1.705 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters