Agents mòbils en situacions d'emergència : mobilitat d'etiquetes de triatge
Sallent López, Robert
Martín Campillo, Abraham (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 110 p.
Resum: En les actuacions de rescat en emergències amb un gran nombre de víctimes, una de les primeres tasques a realitzar pels serveis sanitaris és la de triar-les en funció del seu estat i la urgència amb que han de ser tractades. En el grup SeNDA es treballa en un sistema d'agents mòbils que automatitza el mecanisme manual de triatge, fent ús de dispositius electrònics i una xarxa MANET com a canal de comunicació. En aquest projecte es proposa un sistema de gestió de mobilitat pels agents que transporten dades de víctimes fins al centre de coordinació, juntament amb un mecanisme de control d'aquests agents totalment transparent a l'usuari.
Resum: En las actuaciones de rescate en emergencias con un gran número de víctimas, una de las primeras tareas a realizar por los servicios sanitarios es la de seleccionarlas en función de su estado y la urgencia con la que deben ser tratadas. En el grupo SeNDA se trabaja en un sistema de agentes móviles que automatiza el mecanismo manual de selección, haciendo uso de dispositivos electrónicos y una red MANET como canal de comunicación. En este proyecto se propone un sistema de gestión de movilidad para los agentes que transportan los datos de las víctimas hasta el centro de coordinación, junto con un mecanismo de control de estos agentes totalmente transparente al usuario.
Resum: In rescue proceedings for emergencies with a large number of victims, one of the first tasks to be performed by health services, is to classify victims on the basis of their status and the urgency with which must be treated. The SeNDA group is working on a mobile agent system that automates the manual selection mechanism, using electronic devices and a MANET network as communication channel. This project proposes a mobility management system for agents transporting victim information to the emergency coordination center, and a control mechanism of these agents fully transparent to the final user.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Agents mòbils (Software d'ordinador) ; Ordinadors, Xarxes d' ; Arquitectura ; Urgències mèdiques, Serveis d'



110 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Enginyeries > Security of Networks and Distributed Applications (SENDA)
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir