Disseny d'un Battle Chess 3D (2)
Monné Roca, Marc
Ganyet, Josep M.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 37 p.
Resum: Aquesta memòria descriu el projecte de final de carrera anomenat "Disseny d'un Battle Chess 3D (2)", que tracta de la creació, modelat i animació de peces per a un joc d'escacs en 3 dimensions amb certes temàtiques, i que posteriorment s'integren amb el projecte "Disseny d'un Battle Chess 3D (1)" per a formar un joc interactiu d'escacs en un applet de Java. Es descriuen les eines utilitzades, les fases de creació, tècniques simbòliques, mètodes més emprats, proves sotmeses, limitacions, i finalment s'arriba una conclusió de treball aconseguit.
Resum: Esta memoria describe el proyecto de final de carrera nombrado "Diseño de un Battle Chess 3D (2)", que trata de la creación, modelado y animación de piezas para un juego de ajedrez en 3 dimensiones con ciertas temáticas, y que posteriormente se integran con el proyecto "Diseño de un Battle Chess 3D (1)" para formar un juego interactivo de ajedrez en un applet de Java. Se describen las herramientas utilizadas, las fases de creación, técnicas simbólicas, métodos más usados, pruebas sometidas, limitaciones y finalmente se llega a una conclusión del trabajo conseguido.
Resum: This memory describes the degree's final project named "Design of a Battle Chess 3D (2)", which is about, the creation, modeling and animation of the pieces for a chess game in 3 dimensions with certain themes, which are lately combined with the project "Design of a Battle Chess 3D (1)" to make an interactive chess game within a Java applet. It explains the tools used for the process, the main steps, the different phases of modeling, the most used methods, testing, limitations and finally a conclusion of the work done.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Escacs ; Programes d'ordinador



37 p, 959.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir