Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/43656

Casolà o industrial?: estudi organolèptic i microbiològic de la vida útil del pernil cuit
Boix Bonfill, Tomàs
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca; Pons Sayols, Rosa
2010-02-01
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Pernil dolç
Envasament i conservació d'aliments
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l’Agència i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
65 p.
Bachelor Thesis
Els ajuts de l'AGAUR;2009PJ00321
         

Full text files in this document

Files Size Format
PJ_20090032101.pdf 1.136 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters