Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/43280

Gestió de la confiança en infraestructures de clau pública (PKI)
Gaya Sans, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Rifà Pous, Helena
En aquest projecte s’ha presentat un nou model de desenvolupament de la confiança, més flexible que els anteriors, des del punt de vista de l’usuari. El model proposat es basa en llistes de confiança per tal de resoldre els problemes d’interoperabilitat entre dominis de PKI. Aquesta proposta es basa en un model jeràrquic de PKI on s’estén la confiança mitjançant uns proveïdors de confiança.
En este proyecto se ha presentado un nuevo modelo de desarollo de la confianza, más flexible que los anteriores, según el punto de vista del usuario. El modelo propuesto se basa en listas de confianza para resolver los problemas de interoperatividad entre dominios de PKI. Esta propuesta se basa en un modelo jerárquico de PKI donde se extiende la confianza gracias a unos proveedores de confianza.
The current project manifests a new model for the development of the trust, thus being more flexible that the previous models, as the users have qualified it. The proposed model is based on trust lists in order to resolve interoperability issues of interdomain PKIs. It is built upon a hierarchical PKI model and extends trust using TPs.
09-2009
004 - Informàtica
Transmissió digital de dades -- Autentificació
Criptografia
Ordinadors, Xarxes d' -- Mesures de seguretat
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_JordiGayaSans.pdf 1.476 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem