Virtualització dels serveis d'una empresa
Pérez Andrés, Fernando
Talavera Velilla, Guillermo
Pascual Duran, Roger
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 84 p.
Resum: La virtualització és una tecnologia que permet l'abstracció del programari respecte dels recursos del maquinari, tant d'aplicacions com del sistema operatiu. Aquesta tecnologia està constantment en evolució, i el que fa pocs anys era un entorn de treball exclusiu per test de laboratori i aplicacions molt especifiques, ara permet oferir aplicacions i serveis d'entorns empresarials, permetent aprofitar el màxim els recursos disponibles. Aquest projecte tracta de plantejar la virtualització com a solució per a maximitzar el rendiments dels equips informàtics de una empresa. Introduirem la tecnologia de virtualització, planificarem la conversió dels serveis de l'empresa en màquines virtuals, detallarem els aspectes tècnics de la implementació i mostrarem els resultats d'aquesta virtualització.
Resum: La virtualizacion es una tecnología que permite la abstracción del software respecto a los recursos de hardware, tanto a nivel de aplicaciones como de sistema operativo. Esta tecnología está en constante evolución, y lo que hace pocos años era un entorno de trabajo exclusivo para pruebas de laboratorio y aplicaciones muy especificas, ahora permite ofrecer aplicaciones y servicios de entornos empresariales, permitiendo aprovechar al máximo los recursos disponibles. Este proyecto trata de plantear la virtualización como una solución para maximizar el rendimiento de los equipos informáticos de una empresa. Introduciremos la tecnología de virtualización, planificares la conversión de los servicios de la empresa en máquinas virtuales, detallaremos los aspectos técnicos de la implementación y mostraremos los resultados de esta virtualización.
Resum: Virtualization is a technology that allows to abstract software from the hardware resources, both for application and operating system. This technology is constantly evolving, in constant evolution, and what a few years ago was an workbench for laboratory test and very specific applications, now can offer applications and services for business and would maximize the hardware resources available. This project seeks to raise virtualization as a solution to maximize the performance of the hardware equipment of a company. Will introduce virtualization technology, plan how to convert the company's services in virtual machines, detail the technical implementation and show the results of this virtualization.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Ordinadors, Xarxes d' ; Gestió



Presentació
19 p, 398.2 KB

Projecte
84 p, 2.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir