Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/43119

Automatització de tests per a una aplicació J2EE
Vargas Checa, Iván
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Borrell i Viader, Joan; Costoya Leizán, Alberto
Aquest projecte consisteix en la creació d’una eina que permeti automatitzar els tests que s’han de fer a una aplicació comercial j2ee, amb el propòsit de facilitar i estalviar feina a les persones encarregades de testejar aquesta aplicació, ajudant-les així en la seva tasca de cerca d’errors. Concretament, s’ha creat una aplicació construïda per capes, modulable i fàcilment ampliable, la qual arriba més enllà de l’automatització dels tests més habituals, permetent executar un conjunt de tests per tal de validar si la versió de l’aplicació a testejar és vàlida o no.
Este proyecto consiste en la creación de una herramienta que permita automatizar los tests que se tienen que realizar a una aplicación comercial j2ee, con el propósito de facilitar y ahorrar trabajo a las personas encargadas de testear esta aplicación, ayudándolas así en su tarea de encontrar errores. Concretamente, se ha desarrollado una aplicación construida por capas, fácilmente ampliable, la cual va más allá de la automatización de los tests más habituales, permitiendo ejecutar un conjunto de tests para validar si la versión de la aplicación a testear es válida o no.
This project consists of creating a tool to automate the testing of a j2ee commercial application, with the aim of facilitating and saving work to the testers in their task of finding bugs. So, a modular and very easily expandable application has been developed wich goes beyond the automation of the most common tests, providing the funcionality of executing a set of tests to validate if the current version of the application to be tested is acceptable or not.
2009-06
004 - Informàtica
Tests
Programari -- Avaluació
Automatització
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC_IvanVargasCheca.pdf 3.653 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters