Automatització de tests per a una aplicació J2EE
Vargas Checa, Iván
Borrell i Viader, Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Costoya Leizán, Alberto
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 62 p.
Resum: Aquest projecte consisteix en la creació d'una eina que permeti automatitzar els tests que s'han de fer a una aplicació comercial j2ee, amb el propòsit de facilitar i estalviar feina a les persones encarregades de testejar aquesta aplicació, ajudant-les així en la seva tasca de cerca d'errors. Concretament, s'ha creat una aplicació construïda per capes, modulable i fàcilment ampliable, la qual arriba més enllà de l'automatització dels tests més habituals, permetent executar un conjunt de tests per tal de validar si la versió de l'aplicació a testejar és vàlida o no.
Resum: Este proyecto consiste en la creación de una herramienta que permita automatizar los tests que se tienen que realizar a una aplicación comercial j2ee, con el propósito de facilitar y ahorrar trabajo a las personas encargadas de testear esta aplicación, ayudándolas así en su tarea de encontrar errores. Concretamente, se ha desarrollado una aplicación construida por capas, fácilmente ampliable, la cual va más allá de la automatización de los tests más habituales, permitiendo ejecutar un conjunto de tests para validar si la versión de la aplicación a testear es válida o no.
Resum: This project consists of creating a tool to automate the testing of a j2ee commercial application, with the aim of facilitating and saving work to the testers in their task of finding bugs. So, a modular and very easily expandable application has been developed wich goes beyond the automation of the most common tests, providing the funcionality of executing a set of tests to validate if the current version of the application to be tested is acceptable or not.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Programari ; Avaluació



62 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir