Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/42910

Disseny i desenvolupament de videojocs
Amat Iglesis, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Martí Godia, Enric; Arnal Montoya, Jordi
Estudi i implementació d’una plataforma de prototipatge de videojocs mitjançant la qual es pot crear un videojoc elemental, descartant aspectes decoratius o accessoris. Aquesta eina pretén millorar l’etapa de disseny d’un videojoc avançant el moment en que aquest es podrà jugar. Això permetrà prendre decisions importants en base a proves i experiències mesurables. S’ha implementat un sistema programable en llenguatge de script que estalvia a l’usuari treballar en els aspectes tecnològics i li permet centrar-se en crear la mecànica del joc que vol ser provat.
Estudio e implementación de una plataforma de prototipaje de videojuegos mediante la cual se puede crear un videojuego elemental, descartando aspectos decorativos o accesorios. Esta herramienta pretende mejorar la etapa de diseño de un videojuego adelantando el momento en el que este se podrá jugar. Esto permitirá tomar decisiones importantes en base a pruebas y experiencias mesurables. Se ha implementado un sistema programable en lenguaje de script que ahorra al usuario trabajar en los aspectos tecnológicos y le permite centrarse en crear la mecánica del juego que quiere ser probado.
Study and implementation of a videogame prototyping platform through which an elemental videogame can be created, discarding decorative or accessory aspects. This tool intends to improve the design phase of a videogame bringing forward the moment it will be playable. This will empower important decision taking based of proofs and experiences that can be measured. A system programmable through script language saves the user from working in technological aspects and allows it to focus on creating the game mechanics to be tested.
2009-06
004 - Informàtica
Videojocs -- Programació
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC_JoanAmatIglesis.pdf 688.6 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters