Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/4237

Desenvolupament d'eines informàtiques per a residències geriàtriques
Pérez Vaquero, Jonatan
Universitat de Vic. Escola Politècnica Superior. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió i en Informàtica de Sistemes; Goñi Macià, Josep Ramon; Torres Mercadé, Meritxell
L’envelliment de la població demana cada cop més centres especialitzats en geriatria en els països desenvolupats. Aquests mateixos països pateixen recentment una falta de personal qualificat en infermeria. Aquests dos factors es combinen i posen en evidència la necessitat de desenvolupar eines informàtiques que modernitzin les residències geriàtriques. El projecte que s’ha desenvolupat consisteix en una aplicació de gestió d’una residència geriàtrica amb una base de dades centralitzada en un PC des de la qual s’hi pot accedir a través d’una aplicació feta per PDA. La seva funció principal és poder agilitzar tota la repartició de medicació dins la residència geriàtrica, gestionant des de les pautes de medicació corresponents a cada resident, fins a un control d’stock. Consta, per tant, d’una aplicació per PC, programada amb Visual Basic i utilitzant com a base de dades Microsoft Access, i d’una aplicació per PDA, programada amb Embedded Visual Basic i utilitzant la mateixa base de dades creada per l’aplicació per PC. L’aplicació de PC proporcionarà als usuaris una gestió ràpida i còmode i, alhora, rapidesa i estalvi de treball si es vol fer un determinat manteniment a través de l’aplicació de PDA. En el manteniment de l’aplicació, però, no s’hi inclou el manteniment dels usuaris tot i haver un control d’aquests. En aquest projecte s’estudia com es desenvolupa una aplicació per PDA i com comparteix una base de dades amb una altra aplicació a través del sistema de sincronització PC↔PDA anomenat ActiveSync.
People’s aging demand many geriatric centres in developed countries. These countries are suffering a lack of qualified personnel in nursery. This two factors show the necessity of developing informatic keys to modernize geriatric centres. The developed project consists of one application of management geriatric centres with a data base centralized in a PC from which it’s possible to accede through a PDA application. Its main function is to make agile medicine distribution in the geriatric centre, controlling the medication guideline of each resident and the medicaments stock. Therefore it has an application for PC, programmed with Visual Basic and using a Microsoft Access data base, and an application for PDA, programmed with Embedded Visual Basic and using the same data base created fort he PC application. The PC application will give us a fast and comfortable management, agility and work saving if you want to make maintenance through de PDA application. The application’s maintenance not includes user’s maintenance, although it has a controll of them. This project learns you how to develop a PDA application and how it shares a data base with another application trough the synchronization system PC↔PDA call ActiveSync.
27-06-2007
Llars de vells - Automatització
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
MemoriaTFCJonatanPerezVaquero.pdf 1.190 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

 

Coordinación

 

Patrocinio