Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/4236

El Consumo de leche fresca en Cataluña entre mediados del siglo XIX y 1936: la difusión de un nuevo alimento
Nicolau, Roser; Pujol Andreu, Josep
Hernández, Ismael
2006
Llet -- Consum -- Catalunya -- Història -- 1850-1936
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat, el departament i la unitat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Documento de trabajo
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica);11/2006
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
UHE11-2006.pdf 178.2 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem