Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/4216

Milk, from medicine to food Mediterranean Europe: Catalonia, 19th-20th centuries
Nicolau, Roser; Pujol Andreu, Josep; Hernández, Ismael
2006
Aliments -- Consum -- Europa -- Història -- S.XIX-XX
Llet -- Consum -- Europa -- Història -- S.XIX-XX
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat, el departament i la unitat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Working Paper
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica);10/2006
         

Full text files in this document

Files Size Format
UHE10-2006.pdf 204.7 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters