Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/7664

Estudi de l'evolució en el temps d'alguns paràmetres de qualitat de síndria (Citrullus lanatus) i meló (Cucumis melo) de IV gamma
Panisello Pujadó, Maria
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Watermelon
-Muskmelon
-Melo IV gamma
-Síndria IV gamma
-Ph
-Sòlids solubles
-Acidesa total
-Sucres
-Hplc
-síndries
-melons
-aliments de quarta gamma
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
Trabajo/Proyecto fin de carrera
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem