Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/7660

Estudio de un producto alimentario de V gama a partir de guisantes
Ibern Pintor, Marina; Yepes Hernández, Tanit
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
Precooked foods
Peas
Guisantes (Pisum sativum L.),
V gamma
Ácido ascórbico
Textura
Tratamiento térmico
Aliments precuinats
Pèsols
Aliments de cinquena gamma
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document