Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/41831

Optimización de procedimientos de consolidación en actuaciones proyectadas mediante aplicaciones SIG
Ramos Gámez, Carlos
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia; Vargas García, Miguel Ángel
Durant el transcurs del treball es detalla una optimització del procés productiu que porta a terme l’empresa Aurensis, que tracta de construir una base de dades i suport cartogràfic d’actuacions a petición de client. Es produiran beneficis en el resultat final i en el transcurs del mateix amb millores d’automatització, seqüenciació i la conseqüent reducción de temps. Per a això s’ha creat un aplicatiu dintre de l’entorn de treball ArcMap amb components ArcToolbox i ús de llibreries ArcObjects utilitzant el llenguatge Visual Basic for Applications (VBA).
A lo largo del trabajo se detalla una optimización del proceso productivo que lleva a cabo la empresa Aurensis, que trata de construir una base de datos y soporte cartográfico de actuaciones a petición de cliente. Se producirán beneficios en el resultado final y en el transcurso del mismo con mejoras de automatización, secuenciación y la consecuente reducción de tiempo. Para ello se ha creado un aplicativo dentro del entorno de trabajo ArcMap con componentes ArcToolbox y uso de librerías ArcObjects utilizando el lenguaje Visual Basic for Applications (VBA).
2009
91 - Geografia. Viatges
Sistemes d'informació geogràfica -- Estudi de casos
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
Treball_de_Recerca.pdf 1.293 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters