Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/41825

Desarrollo de una aplicación para la edición de elementos gráficos en ArcMap 9.2
Torres Figueroa, Ruth María
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia; Vargas, Miguel Ángel
El projecte està enmarcat a la 10a edició del master en tecnologies de l'informació geogràfica. Al mateix temps va consistir en la creació i organització d'instruccions d'edició i analisi dintre de l'entorn de ArcMap 9.2, agrupant una conjunt de funcionalitats creades o ja existents, a una nova barra d'eines. El desenvolupament d'aquesta aplicació es va realitzar integrament amb VBA(Visual basic for Aplications) mitjançant l'editor integrat dintre d'ArcMap i fent ús de les lliberies ArcObjects. Es tracta d'una personalització de la interficie a nivell intern, doncs el codi ha estat generat dintre del propi entorn de ArcMap i emmagatzemat dintre d'un proojecte d'extensió .mxd.
El proyecto está enmarcado en la 10 edición del Master en Tecnologías de la Información Geográfica. El mismo consistió en la creación y organización de comandos de edición y análisis dentro del entorno de ArcMap 9.2; agrupando una serie de funcionalidades creadas o preexistentes, en una nueva barra de herramientas. El desarrollo de esta aplicación se realizó íntegramente con VBA (Visual Basic for Aplications) a través del editor integrando en ArcMap, haciendo uso de librerías ArcObjects. Se trata de una personalización de la interface a nivel interno, pues el código ha sido generado dentro del propio entorno de ArcMap y almacenado en un proyecto de extensión .mxd.
2009
91 - Geografia. Viatges
Sistemes d'informació geogràfica -- Estudi de casos
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Treball_de_recerca.pdf 2.078 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem