Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/41818

GAPS: generador de aplicaciones sintéticas
Castro León, Marcela
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius; César Galobardes, Eduardo
Gaps es un generador de aplicaciones sintéticas de estructura compuesta Master/Worker de pipelines. Para crear una aplicación sintética, el investigador utilizará Gaspar, que recibe un fichero de texto con los parámetros de la aplicación a generar: cantidad de workers, etapas, tamaño de mensaje a enviar, etc., y genera un fichero con las propiedades de cada etapa. A partir de estos datos, Gaps, que esta hecho en C con MPI, genera y ejecuta la aplicación paralela. Estas aplicaciones se utilizan para comprobar en un entorno real los estudios analíticos que constituyen el modelo de rendimiento y sintonización dinámica.
Gaps és un generador d’aplicacions sintètiques d’estructura composta Màster/Worker de pipelines. Per a crear una aplicació sintètica, d’investigador utilitzarà Gaspar, que rep un fitxer de text amb els paràmetres de l’aplicació a generar: quantitat de workers, etapes, grandària de missatge a enviar, etc., i genera un fitxer amb les propietats de cada etapa. A partir d’aquestes dades, Gaps, que està fet en C amb MPI, genera i executa l’aplicació paral·lela. Aquestes aplicacions s’utilitzen per a comprovar en un entorn real els estudis analítics que constitueixen el model de rendiment i sintonització dinàmica.
2009-07
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Programació paral·lela (Informàtica)
Programes d'ordinador -- Verificació
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR_MarcelaCastroLeon.pdf 2.615 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters