Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/40694

La ramaderia ecològica de boví a les Valls d'Àneu i viabilitat del producte ecològic: de la producció al consum
La ganadería ecológica de bovino en las Valls d’Àneu y viabilidad del producto ecológico: de la producción al consumo;
The organic bovine livestock in the Valls d'Àneu and organic product feasibility: from production to consumption
Gripau Blau (Grup de recerca); Cerrato Serrano, Mercedes; Gimeno Ruiz, Irina; Merino Aníbarro, Raquel; Pérez Viura, Bruna; Ribas Cornelles, Núria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències; Boada, Martí, 1949-; Rieradevall, Joan; Garcia Solsona, Ester
2009-02
504 - Ciències del medi ambient
Ramaderia ecològica -- Vall d'Àneu (Catalunya)
Aliments -- Indústria i comerç -- Aspectes ambientals -- Vall d'Àneu (Catalunya)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
RamaderiaEcologica_VallsAneu_Article.pdf 313.8 KB PDF Resum del projecte
RamaderiaEcologica_VallsAneu_Memoria.pdf 10.04 MB PDF Projecte
RamaderiaEcolog ... QuadernNormesTècniques.pdf 483.1 KB PDF Annex
RamaderiaEcologica_VallsAneu_Reglament_CEE.pdf 3.407 MB PDF Annex

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters