dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor.author |
Rodríguez-Alcalá, L. M. |
dc.contributor.author |
Felipe Cuyàs, Xavier |
dc.contributor.author |
Noriega, L. |
dc.contributor.author |
Márquez-Ruiz, G. |
dc.contributor.author |
Juárez, M. |
dc.contributor.author |
Fontecha, J. |
dc.date.accessioned |
2009-07-17T11:23:32Z |
dc.date.available |
2009-07-17T11:23:32Z |
dc.date.created |
2008 |
dc.date.issued |
2008-11 |
dc.identifier.citation |
Rodríguez-Alcalá, L.M. et al. (2008).Influence of HP process at industrial scale on lipid fraction of whole milk and infant formula. Innovative Applications of Non-thermal Technologies in Foods: Technology, Safety, Health and Consumer Acceptability. Madrid, Noviembre 2008 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/39472 |
dc.format.extent |
1 p. |
dc.format.extent |
920679 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
eng |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Llet crua |
dc.subject.other |
Àcids grassos |
dc.title |
Influence of HP process at industrial scale on lipid fraction of whole milk and infant formula |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/conferenceObject |