To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/112795

Meat consumption and nutrition transition in Barcelona, 1709–1935
Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis; Garriga Bosch, Sergi; Fava, Nadia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Teoria i Història de l'Arquitectura i Tècniques de Comunicació; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori; Universitat Politècnica de Catalunya. PUPP - Perspectives Urbanes: Aproximacions Comparades
-Àrees temàtiques de la UPC::Urbanisme::Aspectes socials
-Food supply
-Aliments--Abastament
Article - Submitted version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Guàrdia Bassols, Manuel; Fava, Nadia; Oyón Bañales, José Luis
Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis; Fava, Nadia
Fava, Nadia; Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis
Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis; Fava, Nadia
Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis; Fava, Nadia
 

Coordination

 

Supporters