Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10256/9873

Food safety in fast drying (QDS process®) of dry-cured meat products: high pressure and NaCl-free processing implementation
Stollewerk, Katharina
Jofré Fradera, Anna; Comaposada i Beringues, Josep; Carretero Romay, Carmen; Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària
Tesis i dissertacions acadèmiques
Listeria monocytogenes
Salmonella
Dry-cured ham
Pernil curat
Jamón curado
Chorizo
Dry-cured meat processing
Processament de la carn curada
Proceso de carne curada
Sodium reduction
Reducció de sodi
Reducción de sodio
Food safety
Seguridad alimentaria
Seguretat alimentària
57 - Biologia
663/664
L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Universitat de Girona
         

Mostrar el registro completo del ítem