Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10256/9696

Les altes pressions i la bioconservació com a estratègies de control de Listeria monocytogenes en productes carnis llestos per al consum. Assajos d’inoculació i modelització matemàtica
Hereu Soms, Anna
Bover Cid, Sara; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Parés i Oliva, Dolors; Universitat de Girona. Departament d'Enginyeria Química, Agrària i Tecnologia Agroalimentària
Tesis i dissertacions acadèmiques
Listeria monocytogenes
Productes carnis RTE
Productos cárnicos RTE
RTE meat products
Altes pressions
Altas presiones
High pressure
Bioconservació
Bioconservación
Biopreservation
Microbiologia predictiva
Microbiología predictiva
Predictive microbiology
Challenge test
579 - Microbiologia
663/664
L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Universitat de Girona
         

Mostra el registre complet del document