Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10256/8013

Avaluació de compostos fenòlics en aliments mitjançant tècniques HPLC-DAD i UHPLC-DAD-MSn
Ribas Agustí, Albert
Castellari, Massimo; Saguer Hom, Elena; Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària
Tesis i dissertacions acadèmiques
Phenolic compounds
HPLC-DAD-MS
Lettuce
Cacao
Tomato
Grape seed
Compostos fenòlics
Enciam
Cacau
Tomàquet
Llavor de raïm
Compuestos fenólicos
Lechuga
Tomate
Semilla de uva
547 - Química orgànica
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Universitat de Girona
         

Mostrar el registro completo del ítem