Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10256/7486

Adsorbentes preparados a partir de residuos y su aplicación en la eliminación de compuestos causantes de olores (NH3 y H2S)
Canals Batlle, Carla
Martín, María José; Montes Morán, Miguel A.; Universitat de Girona. Institut de Medi Ambient
Tesis i dissertacions acadèmiques
Gestió de residus
Refuse and refuse disposal
Gestión de residuos
Depuració d'aigües residuals
Watewater treatment
Depuración de aguas residuales
Fangs residuals
Sewage sludge
Lodos de depuradora
Adsorció
Adsorption
Adsorción
Control d'olors
Odor control
Control de olores
62 - Enginyeria. Tecnologia
628 - Enginyeria sanitària. Aigua. Sanejament. Enginyeria de la il·luminació
66 - Enginyeria, tecnologia i indústria química. Metal·lúrgia
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Universitat de Girona
         

Mostrar el registro completo del ítem