Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/293477

The Perception of millennial generation on green restaurants
Molenkamp, Naomi
Universitat Ramon Llull. Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi
Tutora: Mireia Guix
10-2017
631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
64 - Economia domèstica
Productes ecològics -- TFM
Consumidors -- Preferències -- TFM
Generació Y -- TFM
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
© L'autor/a
80 p.
Treballs d'investigació/Fi de màster
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
The perception ... urants_Research Thesis.pdf 1.620 MB PDF

Mostra el registre complet del document