To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/108256
dc.contributor | Minguella Canela, Joaquim |
---|---|
dc.contributor | Nápoles Alberro, Amelia |
dc.contributor.author | Solomando Martí, Joan |
dc.date | 2017-09-15 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/108256 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Chocolate processing |
dc.subject | Cacau |
dc.subject | Xocolata |
dc.subject | Impressió 3D |
dc.subject | Reologia |
dc.subject | Composició |
dc.subject | Xocolata -- Indústria i comerç |
dc.title | Implantació de la impressió 3D de xocolata a la indústria alimentària |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis |