Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/292781

El model d’intervenció dels Treballadors Socials en l’àmbit de cures pal·liatives pediàtriques
El modelo de intervención de los trabajadores sociales en el ámbito de curas paliativas pediátricas;
The intervention model of social workers in the field of peidatric palliative care
Ortiz Mesalles, Cristina
Aquest treball és un aprofundiment teòric sobre el model d’intervenció que realitzen els treballadors socials en l’àmbit de Cures Pal·liatives Pediàtriques que hi ha actualment a Catalunya. La recerca del projecte es centra en el model d’intervenció que es desenvolupa avui dia en tres institucions diferents: la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, la Fundació Enriqueta Villavecchia, i l’Hospital Sant Joan de Déu. En aquest projecte es remarca la gran importància de crear un model específic d’atenció pal·liativa i un augment de recursos per a la població pediàtrica i els seus familiars adaptat a les seves necessitats reals.
Este trabajo es un estudio teórico sobre el modelo de intervención que realizan los trabajadores sociales en el ámbito de Curas Paliativas Pediátricas que existen actualmente en Cataluña. La investigación se centra en el modelo de intervención que se desarrolla hoy en día en tres instituciones diferentes: la Corporación Sanitaria Parc Taulí de Sabadell, la Fundación Enriqueta Villavecchia i el Hospital Sant Joan de Déu. En este proyecto se remarca la gran importancia referente a crear un modelo específico de atención paliativa y un aumento de recursos para la población pediátrica y sus familiares adaptados a sus necesidades reales.
This work is theoric study about the intervention model carried out by social workers in the field of Pediatric Palliative Care that currently exist in Catalonia. The research is based on the intervention model being developed today in three different institutions: in the Corporació Sanitària Parc Taulí in Sabadell, in the Enriqueta Villavecchia Foundation and in the Hospital Sant Joan de Déu. This project develops the great relevance to create an specific model of palliative care and an increase in resources for the paediatric population and their families, adapted to their real needs.
18-07-2017
36 - Benestar i problemes socials.Treball social. Ajuda social. Vivenda. Assegurances
Cures pal·liatives pediàtriques -- TFG
Dol
Treball social
Atencio integral
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
87 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Cristina Ortiz ... esallesCristinaTFG1617.pdf 1.112 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados