Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/101868
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria de la Construcció |
---|---|
dc.contributor | Cuerva Contreras, Eva |
dc.contributor | Alamajano, María Pilar |
dc.contributor.author | Sánchez Mur, Marta |
dc.contributor.author | Besolí Castellà, Joan |
dc.date | 2016-06 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/101868 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible |
dc.subject | Odors |
dc.subject | Aliments -- Olor |
dc.title | Estudi de la contaminació per olors als edificis: Anàlisi i propostes pel sector de la restauració |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |