To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/107277
dc.contributor | IRTA |
---|---|
dc.contributor | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor | Oliver Pratsevall, Maria Àngels |
dc.contributor.author | Dilme Soto, Jaume |
dc.date | 2017-07-10 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/107277 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen animal |
dc.subject | Pork |
dc.subject | Analisis sensorial |
dc.subject | Productes carnis |
dc.subject | Test consumidors |
dc.subject | Porc Negre Mallorquí |
dc.subject | Porcs -- Indústria i comerç |
dc.title | Productes carnis innovadors a partir de Porc Negre Mallorquí: avaluació de la resposta per part del consumidor |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |