To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/81898
Title: | Ultrasonic velocity of water-ethanol-malic acid-lactic acid mixtures during the malolactic fermentation process |
---|---|
Author: | Amer, M.A.; Novoa Díaz, Daniel F.; Puig-Pujol, A.; Capdevila, Josefina; Chávez Domínguez, Juan Antonio; Turó Peroy, Antonio; García Hernández, Miguel J.; Salazar Soler, Jorge |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Electrònica; Universitat Politècnica de Catalunya. GSS - Grup Sistemes Sensors |
Abstract: | |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Àrees temàtiques de la UPC::Física::Acústica::Ultrasons -Food industry and trade -Ultrasonic waves -Malolactic fermentation -Ultrasound -Process monitoring -Lactic acid -Malic acid -Tecnologia dels aliments -Ultrasons |
Rights: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Submitted version Article |
Published by: | Elsevier |
Share: |