To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/99851

Culinary and sensory traits diversity in the Spanish Core Collection of common beans (Phaseolus vulgaris L.)
Rivera Pinzano, Ana Isabel; Casquero, Pedro; Mayo, Sara; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Plans Pujolràs, Albert; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Casañas Artigas, Francesc
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Horticultura
-Common bean
-Genetic resources
-Organoleptic characters
-Culinary characterization
-Domestication region
-Water absortion
-Pythium ultimum
-Resistance
-Landraces
-Mongetes -- Cocció
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Casañas Artigas, Francesc; Simó Cruanyes, Joan; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Bosch Roura, Lluís; Sabaté Reboll, José
Casañas Artigas, Francesc; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Bosch Roura, Lluís; Almirall Malivern, Antonio Rafael
Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Sabaté Reboll, José; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Rivera Pinzano, Ana; Fenero Artaso, Daniel; Casañas Artigas, Francesc
Casals Missio, Joan; Rivera Pinzano, Ana Isabel; Sabaté Reboll, José; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Simó Cruanyes, Joan
Casañas Artigas, Francesc; Rivera Pinzano, Ana; Fenero Artaso, Daniel; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José
 

Coordination

 

Supporters