Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/99826

Block freeze-concentration of coffee extract: Effect of freezing and thawing stages on solute recovery and bioactive compounds
Moreno, F.L.; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard; Ruiz, Y.
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Coffee--Processing
-Cryoconcentration Solute yield Coffee Chlorogenic acids Antioxidant activity
-Cafè
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Versió publicada
Article
Elsevier
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Moreno, F.L.; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè; Gulfo, Rafael; Robles, C.M.; Ruiz, Y.
Pazmiño, Natalie Valeria; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard; Gulfo, Rafael; Robles, C.; Moreno, F.L.; Ruiz, Y.
Ojeda, A.; Moreno, F.L.; Ruiz, R.Y.; Blanco Abellán, Mónica; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard
Moreno, F. L.; Ruiz, Y.; Auleda Amorós, Josep Maria; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè
Sánchez, J.; Ruiz, Y.; Hernández Yáñez, Eduard; Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè