Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/83968
Título: | Impact of hedonic evaluation on consumers' preferences for beef attributes including its enrichment with n-3 and CLA fatty acids |
---|---|
Autor/a: | Baba, Yasmina; Kallas, Zein; Costa-Font, Montserrat; Gil Roig, José María; Realini Cujó, Carolina |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana -Beef -Omega-3 -Conjugated linoleic acid -Meat -Choice experiment -Generalized Multinomial Logit model -WILLINGNESS-TO-PAY -CONJUGATED LINOLEIC-ACID -FUNCTIONAL FOODS -MEAT-PRODUCTS -PROCESSED MEAT -HEALTH CLAIMS -RELATIVE IMPORTANCE -CHOICE EXPERIMENTS -URUGUAYAN BEEF -FINISHING DIET -Consumidors -- Conducta -- Mètodes de simulació |
Derechos: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Artículo - Versión publicada Artículo |
Compartir: |