Implantació del Sistema AIDA a la Guàrdia Urbana de Barcelona : anàlisi de la fase pilot
Fortuny Bonet, Laura
Martínez Nieto, Blanca (dir.)
Subirà Pifarré, Gemma (dir.)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents

Publicació: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents 2016
Descripció: 87 p.
Resum: Després de l'emissió del documental 'Ciutat Morta', es va fer públic que havia estat eliminada documentació de conservació permanent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, relativa al cas 4F. En un intent d'esbrinar els perquès i esmenar els problemes de fons, es va iniciar el projecte d'implantació d'un sistema de gestió documental, començant per quatre Unitats Territorials que servirien d'unitats pilot. Aquest treball pretén ser un anàlisis de les actuacions realitzades al respecte, centrant-se en les auditories i el tractament documental. A més, s'ha realitzat una valoració de la implantació en general i s'ha proposat la redacció d'un pla de seguiment.
Resum: Después de la emisión del documental 'Ciutat Morta', hizo público que había sido eliminada documentación de conservación permanente de la Guardia Urbana de Barcelona relativa al caso. En un intento de averiguar los porqués y solucionar los problemas de fondo, se inició el proyecto de implantación de un sistema de gestión documental, empezando por cuatro Unidades Territoriales que servirían de unidades piloto. Este trabajo pretende ser un análisis de las actuaciones realizadas al respecto, centrándose en las auditorias y el tratamiento documental. Además, se ha realizado una valoración de la implantación en general y se ha propuesto la redacción de un plan de seguimiento.
Resum: After the broadcast of 'Ciutat Morta' documentary film, was made public that 4F's permanent retention records from the Guardia Urbana had been eliminated. In an attempt to figure out the whys and solve the underlying problems, they started implementing a record management system in four territorial units that serve as pilot units. This paper intends to be an analysis of the actions taken in this regard, focusing on audits and treatment. It has also made an assessment of implementation in general and proposed drafting a post-implementation review.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Arxivística i Gestió de Documents [4312208]
Col·lecció: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents. Treballs fi de màster i de postgrau
Pla d'estudis: Màster Universitari en Arxivística i Gestió de Documents [996]
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Barcelona (Catalunya). Guàrdia Urbana - Arxiu ; Gestió dels documents



87 p, 4.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents. Treballs de recerca

 Registre creat el 2017-01-23, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir