Estat actual i propostes per a la creació del Servei d'Arxiu Municipal de Vilassar de Dalt
Xicota Viñé, Alícia
Mauri Martí, Alfred, dir. (Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents)
Serrano, Alexis, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents

Data: 2016
Descripció: 117 p.
Resum: En la primera part d'aquest treball s'analitza la gènesi i l'estat actual de la documentació als diferents centres d'arxiu municipals, a la segona part es proposa i desenvolupa el projecte de creació del Servei d'Arxiu Municipal de Vilassar de Dalt on s'estableixen les bases i la metodologia per a la seva viabilitat i correcta implantació.
Resum: En la primera parte de este trabajo se analiza la génesis y el estado actual de la documentación de los diferentes centros de archivo municipales, en la segunda parte se propone y desarrolla el proyecto de creación del Servicio de Archivo Municipal de Vilassar de Dalt donde se establecen las bases y la metodologia para su viabilidad y correcta implantación.
Resum: The first part of this work analyzes the origins and the current state of documentation in different Municipal Archives. The second part of the work proposes and develops the project of creation of a Municipal Archive at Vilassar de Dalt, which establishes the basis and methodology for its correct implementation and liability.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Arxivística i Gestió de Documents [4312208]
Col·lecció: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents. Treballs fi de màster i de postgrau
Pla d'estudis: Màster Universitari en Arxivística i Gestió de Documents [996]
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Arxius municipals ; Arxius ; Organització



117 p, 4.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents. Treballs de recerca

 Registre creat el 2017-01-23, darrera modificació el 2023-09-04



   Favorit i Compartir