Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/270655

Catalonia and the “culture of welcome” : grassroots approaches to refugee integration
Netherland, William
Rodríguez García, Dan; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
Aquesta investigació etnogràfica explora els enfocaments de les organitzacions de base que operen a Barcelona a la integració dels refugiats. En resposta a la crisi de refugiats en la qual Europa s'ha embolicat, aquests grups han tractat d'establir una "cultura de l'acollida" pel qual els refugiats s'integren en les societats europees. A través de sis mesos de l'observació participant i les entrevistes en profunditat, he tret a la llum les definicions i els plans d'integració, les conceptualitzacions del que significa ser un refugiat, l'auto-diferenciació de les ONG en el mateix camp i les operacions diàries i les cultures organitzatives de dos d'aquests grups.
This ethnographic investigation explores the approaches of grassroots organizations operating in Barcelona, Spain to the integration of refugees. Responding to the refugee crisis with which Europe has been enveloped, these groups have sought to establish a “culture of welcome” whereby refugees are integrated into European societies. Through six months of participant observation and in-depth interviews, I have brought to light the definitions of and plans for integration, the conceptualizations of what it means to be a refugee, the self-differentiation from NGO’s operating in the same field and the daily operations and organizational cultures of two such groups.
16-01-2017
39 - Etnologia. Etnografia. Folklore
Refugiats -- Catalunya
Immigrants -- Catalunya -- Condicions socials
Integració social -- Catalunya
Catalunya -- Emigració i immigració -- Aspectes socials
Comunicació intercultural -- Catalunya
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
95 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
william_netherland_tfm.pdf 1.751 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem