Volum de l'aviació general a la xarxa AENA
Gruartmoner Roura, Eduard
Molina Arruabarrena, Rafael
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2016
Descripció: 69 p.
Resum: L'aviació general és una branca de l'aviació civil que en alguns aspectes no acaba de ser del tot reconeguda ni valorada. A la memòria s'aporta una visió propera del que suposa realitzar operacions aèries d'activitat general. Els anàlisis de caire nacional i europeus permeten ressaltar quins són els punts més forts i més dèbils de la gestió que fa Aena a tot el volum de l'aviació general als aeroports que controla. Amb aquesta idea s'han desenvolupat càlculs i s'han obtingut resultats significatius que han quedat reflectits a la memòria.
Resum: La aviación general es una rama de la aviación civil que en algunos aspectos no acaba de ser del todo reconocida ni valorada. En la memoria se aporta una visión cercana de lo que supone realizar operaciones aéreas de actividad general. Los análisis de ámbito nacional y europeo permiten resaltar cuáles son los puntos más fuertes y más débiles de la gestión que hace Aena en todo el volumen de la aviación general en los aeropuertos que controla. Con esta idea se han desarrollado cálculos y se han obtenido resultados significativos que han quedado reflejados en la memoria.
Resum: The general aviation is a branch of civil aviation which in some aspects is not fully recognized nor valued. The report provides a close vision on the meaning of carrying out aerial operations in general activities. The analysis of national and European range allow emphasize which are the strengths and weaknesses of the management Aena makes to the entire volume of general aviation at the airports it controls. With this idea, calculations have been developed and we have obtained significant results that have been reflected in the report.
Nota: Bibliografia
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Màster en Gestió Aeronàutica [4313785]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Gestió Aeronàutica
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Aeroports ; Espanya ; Aviació comercial ; Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea



69 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2016-07-22, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir