Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/88414
Título: | Aplicació de tècniques d'oxidació avançada en l'eliminació dels compostos volàtils que es produeixen en els processos de cocció d'aliments. |
---|---|
Autor/a: | Alfocea Roig, Gemma |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; García Raurich, Josep |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química -Air--Purification--Technological innovations -Air filters--Technological innovations -Volatile organic compounds -Processos oxidació avançada -Eliminació COV en ambients domèstics -Aire -- Depuració -Filtres d'aire -- Innovacions tecnològiques -Compostos orgànics volàtils -- Tractament |
Derechos: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es |
Tipo de documento: | Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Compartir: |