Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/88079
Títol: |
Modeling and dimensioning of the resources in a delivery restaurant chain using queuing theory; Modeling of a delivery restaurant chain; Estudio y modelaje de una cadena de comida a domicilio; Estudi i modelatge d'una cadena de menjar a domicili |
---|---|
Autor/a: | Ontiveros López, Guillem |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Telemàtica; Telemaki Tienda; Pallarès Segarra, Esteve |
Abstract: | |
Abstract: | |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Investigació operativa -Queuing theory -Computer simulation -Simulation methods -Queuing theory -Matlab -Simulator -Teoria de colas -Simuladores -Cues, Teoria de -Simulació per ordinador -Simulació, Mètodes de |
Drets: | S'autoritza la difusió de l'obra mitjançant la llicència Creative Commons o similar 'Reconeixement-NoComercial- SenseObraDerivada'
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Projecte/Treball fi de carrera o de grau |
Publicat per: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Compartir: |