To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/99026

Preferencias y aversiones alimentarias.
García Grau, Eugeni; Bach, Lorenzo
Universitat de Barcelona
Hàbits alimentaris
Consum d'aliments
Personalitat
Food habits
Food consumption
Personality
(c) Universitat de Barcelona, 1999
Article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Universitat de Barcelona
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Feixas i Viaplana, Guillem; Evans, Chris; Trujillo, Adriana; Saúl Gutiérrez, Luis Ángel; Botella, Lluís; Corbella, Sergi; González, Esther; Bados López, Arturo; García Grau, Eugeni; López-González, M. Angeles
Feixas i Viaplana, Guillem; Evans, Chris; Trujillo, Adriana; Saúl Gutiérrez, Luis Ángel; Botella, Lluís; Corbella, Sergi; González, Esther; Bados López, Arturo; García Grau, Eugeni; López-González, M. Angeles
Fusté Escolano, Adela; Ruiz Rodríguez, José; García Grau, Eugeni; Saldaña García, Carmina; Bados López, Arturo; Balaguer, G. (Gemma); Arcos, M. (Maria del Mar); Lluch Canut, Ma. Teresa
Fusté Escolano, Adela; Ruiz Rodríguez, José; García Grau, Eugeni; Balaguer, G. (Gemma); Arcos, M. (Maria del Mar); Bados López, Arturo; Hernández Godoy, Ester; Lluch, T.; Saldaña García, Carmina
Mas, Natalia; Fusté Escolano, Adela; García Grau, Eugeni; Bados López, Arturo
 

Coordination

 

Supporters