Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/262169

Un dia amb la Maria i l’Oriol: Eina diagnòstica amb infants de dos a set anys
Arnal Herrero, Isabel
Aquest projecte es basa en la creació d’un material de suport per a diagnosticar la presència de maltractament infantil (considerant també l’omissió com un tipus de maltracta). L’objectiu principal vetlla per conèixer la quotidianitat dels infants, en situació de risc, en edats compreses entre els dos i els set anys. Els professionals que poden fer-ne ús són els especialitzats en la infància, treballadors socials, educadors socials, psicòlegs i pedagogs, que tenen la missió d’elaborar un diagnòstic sobre la situació de risc detectada prèviament. Així doncs, mitjançant aquesta eina, l’infant podrà considerar l’espai amb el professional com un moment on poder parlar i jugar lliurement.
Este proyecto se basa en la creación de un material de soporte para diagnosticar la presencia de maltrato infantil (considerando también la omisión como un tipo de maltrato). El objetivo principal es acercarse a conocer la cotidianidad de los niños en situaciones de riesgo en las edades comprendidas entre los dos y los siete años. Los profesionales que pueden hacer uso de esta herramienta son los que están especializados en infancia, trabajadores sociales, educadores sociales, psicólogos y pedagogos, que tienen la misión de elaborar un diagnóstico sobre la situación de riesgo previamente detectada. De esta manera, mediante esta herramienta, el niño podrá considerar el espacio junto al profesional como un momento donde se pueda hablar y jugar libremente.
This project is the creation of a new support material to identify the existence of child abuse (we considered also the omission as a kind of abuse). The aim of the project is to get closer to children’s life in ages between two to seven years old. The professionals who can use this material are those who work with children, social workers, social educators, psychologists and pedagogues that have to do a diagnosis about the risk situation previously detected. By using this material, children will be able to consider the moment they spend with the professional like a safety place to talk and play freely.
27-05-2016
36 - Benestar i problemes socials.Treball social. Ajuda social. Vivenda. Assegurances
Diagnòstic
Maltractament infantil
Treball social
Joc
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
80 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Isabel Arnal He ... alHerreroIsabelTFG1516.pdf 1.744 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem