To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/98432

5-Hydroxymethylfurfural content in foodstuffs determined by micellar electrokinetic chromatography
Teixidó, Erika; Núñez Burcio, Oscar; Santos Vicente, Francisco Javier; Galcerán Huguet, M. Teresa
Universitat de Barcelona
Química dels aliments
Cromatografia
Food composition
Chromatography
(c) Elsevier B.V., 2010
Article
info:eu-repo/semantics/acceptedVersion
Elsevier B.V.
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Para, B. V. (Bianca Veronica); Núñez Burcio, Oscar; Moyano Morcillo, Encarnación; Galcerán Huguet, M. Teresa
Astefanei, Alina; Núñez Burcio, Oscar; Galcerán Huguet, M. Teresa
Alves, Paula C.; Hartmann, Diego O.; Núñez Burcio, Oscar; Martins, Isabel; Gomes, Teresa L.; Garcia, Helga; Galcerán Huguet, M. Teresa; Hampson, Richard; Becker, Jörg D.; Pereira, Cristina Pereira
Gallart Ayala, Hèctor; Núñez Burcio, Oscar; Moyano Morcillo, Encarnación; Galcerán Huguet, M. Teresa
Núñez Burcio, Oscar; Gallart Ayala, Hèctor; Ferrer, Imma; Moyano Morcillo, Encarnación; Galcerán Huguet, M. Teresa
 

Coordination

 

Supporters