Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2445/98250

Characterization of fruit products by capillary zone electrophoresis and liquid chromatography using the compositional profiles of polyphenols. Application to authentication of natural extracts
Navarro, Mertixell; Núñez Burcio, Oscar; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís
Universitat de Barcelona
Polifenols
Electroforesi capil·lar
Cromatografia de líquids
Polyphenols
Capillary electrophoresis
Liquid chromatography
(c) American Chemical Society, Books and Journals Division], 2014
Artículo
info:eu-repo/semantics/acceptedVersion
American Chemical Society, Books and Journals Division]
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Puigventós, Lídia; Navarro, Mertixell; Alechaga Silva, Élida; Núñez Burcio, Oscar; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís
Franquet-Griell, Helena; Núñez Burcio, Oscar; Checa, Antonio; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís
Díaz, Ramon; Gallart Ayala, Hèctor; Sancho, Juan V.; Núñez Burcio, Oscar; Zamora, Tatiana; Martins, Cláudia P. B.; Hernández, F.; Hernández-Cassou, S.; Saurina, Javier; Checa, Antonio