Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/260911

Classificació automàtica d'imatges de comptadors de gas
Giner Delgado, Júlia
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Valveny Llobet, Ernest
L'àmbit d'aquest projecte és la visió per computador i el seu objectiu principal és avaluar la possibilitat d'identificar el model (marca i tipus) al que correspon un comptador de gas cercant certes paraules clau en una imatge del comptador. Per a assolir aquest objectiu hem partit d'un mètode ja existent i hem realitzat una adaptació per a aquest fi específic.
El ámbito de este proyecto es la visión por computador y su principal objetivo es evaluar la posibilidad de identificar el modelo (marca y clase) al que corresponde un contador de gas buscando ciertas palabras clave en una imagen del contador. Para alcanzar este objetivo se ha partido de un método ya existente y se ha realizado una adaptación a este fin concreto.
The field where this project was developed is "computer vision", and its objectives is to evaluate the possibility of identifying the model (brand and class) to which corresponds a gas meter by searching keywords in a picture of the gas meter. To achieve this goal we started from an existing method and we performed an adaptation for this specific purpose.
Aquest projecte correspon a la doble titulació de la Fac. de Ciències (UAB), integrada per Enginyeria Informàtica i Graduat de Matemàtiques (780)
09-2015
004 - Informàtica
Imatges -- Processament -- Tècniques digitals
Visió per ordinador -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
70 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_JuliaGinerDelgado_presentacio.pdf 7.962 MB PDF Presentació
PFC_JuliaGinerDelgado.pdf 2.356 MB PDF Memòria

Mostrar el registro completo del ítem