Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/260217

Mobilitat sostenible al Parc Científic i Tecnològic de la UdG
Pardiñas Casas, Judit
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències; Cebollada Frontera, Àngel; Cortiñas i Gutiérrez, Enric
La mobilitat ocupacional té clars efectes sobre l’ambient i la salut de les persones. En el present estudi s’han analitzat les característiques actuals de la mobilitat ocupacional al PCiT de la Universitat de Girona i s’han elaborat propostes per reduir-ne les quotes modals motoritzades que comporten emissions, entre altres, de CO2. S’han diagnosticat l’oferta i demanda d’accessibilitat, aquesta darrera a través d’una enquesta entre les persones usuàries, per aprofundir en el coneixement de la mobilitat en l’àmbit estudiat i realitzar una aproximació sobre els motius en l’elecció modal.
La movilidad ocupacional tiene claros efectos en el ambiente y la salud de las personas. En el presente estudio se analizan las características actuales de la mobilidad ocupacional en en PCiT de la Universidad de Girona y se elaboran propuestas para reducir sus cuotas modales motorizadas, que comportan emisiones entre otros, de CO2. Se realiza una diagnosis de la oferta y la demanda de accesibilidad para profudizar en el conocimiento de la mobilidad en el ámbito de estudio y los motivos en la elección modal.
Occupational mobility has clear effects on the environment and on people’s health. The aim of this work is to analise occupational mobility characteristics from PCiT at Girona University and elaborate proposals to reduce motorized uses in mobility, whom involve emissions of CO2, among others. A supply/demand accessibility diagnosis has been done to gain a deeper knowledge about mobility patterns from PCiT.
2015-09
504 - Ciències del medi ambient
Transports -- Aspectes ambientals -- Girona
Medi ambient -- Anàlisi d'impacte -- Girona
Parc Científic i Tecnològic de Girona
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
168 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFC_JuditPardinasCasas_annex.pdf 73.99 KB PDF Buidatge enquestes
PFC_JuditPardinasCasas_part01.pdf 8.309 MB PDF Memòria, part 1
PFC_JuditPardinasCasas_part02.pdf 8.367 MB PDF Memòria, part 2
PFC_JuditPardinasCasas_resum.pdf 80.29 KB PDF Resum

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters