To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/45598

Bones pràctiques en gestió de projectes amb Sage Murano ERP
Salvador Martínez, Andreu
Universitat Oberta de Catalunya
Més d'un 60% de petites i mitjanes empreses utilitzen eines no especialitzades per gestionar els seus projectes, com per exemple, fulles de càlcul. Aquestes eines no estan integrades en el programa de gestió de l'empresa i tampoc ajuden a aplicar bones pràctiques en la gestió. Es vol oferir una solució ERP que disposi d'un mòdul de gestió de projectes que apliqui l'estàndard del Project Management Institute i que sigui assequible per a les petites i mitjanes empreses. Per aconseguir-ho s'analitzaran les bones pràctiques que es recullen al llibre PMBOK® del Project Management Institute, es farà una selecció de les pràctiques que es considerin més importants i s'adaptarà el programari d' ERP Sage Murano per contemplar-les.
Más del 60% de pequeñas y medianas empresas utilizan herramientas no especializadas para gestionar sus proyectos, como por ejemplo, hojas de cálculo. Estas herramientas no están integradas en el programa de gestión de la empresa y tampoco ayudan a aplicar buenas prácticas en la gestión. Se quiere ofrecer una solución ERP que disponga de un módulo de gestión de proyectos que aplique el estándar del Project Management Institute y que sea asequible para las pequeñas y medianas empresas. Para ello se analizarán las buenas prácticas que se recogen en el libro PMBOK® del Project Management Institute, se hará una selección de las prácticas que se consideren más importantes y se adaptará el software de ERP Sage Murano para contemplarlas.
More than 60% of small businesses don't use specialized tools to manage their projects, for example, spreadsheets. These tools aren't integrated into the enterprise resource planning of the company, they don¿t help to implement good management practices. The major causes are the cost of these tools because they are designed for medium and large enterprises. Neither the tools for small and medium businesses are not integrated into the company¿s ERP nor do they provide help in order to implement good practices in the management of projects like the standard proposed by Project Management Institute. Through this paper, an ERP solution will be offered that has a project management module which implement these standards and it is affordable for small and medium businesses.
gestió de projectes
ERP
PMP
Sage Murano
gestión de proyectos
project management
ERP
ERP
PMP
PMP
Sage Murano
Sage Murano
Management information systems -- TFG
Project management -- TFG
Sistemes d'informació per a la gestió -- TFG
Gestió de projectes -- TFG
Sistemas de información para la gestión -- TFG
Gestión de proyectos -- TFG
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters