Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/44922

Importància de la música a l'Antiga Roma
Ramírez Sunyer, Mercè
Universitat Oberta de Catalunya
Si la música va tenir un valor exemplar en el passat, quina va ser la seva influència en l'antiga Roma? L'objectiu d'aquest TFG és contestar aquesta qüestió. Analitzarem inicialment l'estat de la música a l'antiguitat, abans del món romà, i la correspondència que s'estableix entre el so de la parla i el del cant i el de la música. Seguirem amb la informació que ens aporta la mitologia per comprendre el pensament musical arcaic, i ens endinsarem a continuació en la música pròpiament romana.
Si la música tuvo un valor ejemplar en el pasado, ¿cuál fue su influencia en la antigua Roma? El objetivo de este TFG es contestar esta cuestión. Analizaremos inicialmente el estado de la música en la antigüedad, antes del mundo romano, y la correspondencia que se establece entre el sonido del habla y el del canto y el de la música. Seguiremos con la información que nos aporta la mitología para comprender el pensamiento musical arcaico, y nos adentraremos a continuación en la música propiamente romana.
Bachelor thesis for the Humanities program.
música
so
melodia
instrumentos musicales
instruments musicals
sonido
música
music
sound
melodía
melody
musical instruments
Music -- To 500 -- TFG
Música -- Fins al 500 -- TFG
Música -- Hasta el 500 -- TFG
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem