To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/67775

XXI Setmana de Cinema Formatiu. Sostenibilitat i cinema formatiu
Rajadell, Núria; Lorenzo Ramírez, Núria
Universitat de Barcelona
XXI SETMANA DE CINEMA FORMATIU. 16 al 20 de novembre de 2015. Saló de Graus de la Facultat de d’Educació Campus Mundet. Universitat de Barcelona, Edifici Migdia I, 4a. planta. 08035 Barcelona.
Fa 21 anys es va iniciar, arrel de la celebració del centenari del naixement del cinema, una activitat que encara avui mantenim: la SETMANA DE CINEMA FORMATIU. Una activitat per a aprofundir en una estratègia didàctica a partir del model ORA, dissenyat per un col·lectiu de professorat pertanyent al grup GIAD, concretament Saturnino de la Torre, Maria de Borja, Núria Rajadell i Maria Dolors Millan. I després d’aquestes dues dècades seguim oferint aquest punt de trobada entre professorat i estudiants de diferents ensenyaments, per a debatre i reflexionar al voltant d’una temàtica concreta, i, depenent de la temàtica seleccionada, sol·licitem la col·laboració a institucions que hi treballen de manera específica. El Seminari de Cinema Formatiu, depenent del GIAD (Grup d’Investigació i Assessorament Didàctic) de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, promou aquesta activitat però és un seminari de treball i de recerca obert a totes aquelles persones que estiguin interessades en el cinema, i puntualment a aquelles persones que estan interessades per la temàtica específica que es tracta al llarg de la Setmana. Alguns estudiants s’han implicat i han passat a formar part del Seminari que l’organitza. Aquest és l’èxit i la raó d’aquesta activitat, la implicació i la participació, el diàleg i l’expressió de totes les persones que participen. Aquest any hem acordat aprofundir en la temàtica de la Sostenibilitat i l’Educació, perquè esdevé una data especial, ja que se celebra el desè aniversari de l’un fet important; a l’any 2005 la UNESCO es va plantejar per abordar el desenvolupament sostenible, treballar amb una triple finalitat.
Cinematografia en l'ensenyament
Congressos
Desenvolupament sostenible
Congresses
Motion pictures in education
Sustainable development
cc-by (c) Rajadell et al., 2015
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Rajadell, Núria; Lorenzo Ramírez, Núria
Rajadell, Núria; Lorenzo Ramírez, Núria; Castells, Àstrid; Ballesteros, Gerard; Costa, Graça; Soler, Glòria; Jarne Esparcia, Ignacio; Janer, Pilar; Alvárez, Núria; Baqués, Marià; Ollé, Marta; Falcon, Anna; Alegre, Rosa Maria; Reig, Conxi; Martínez, Sandra; Solà, Lluís; González, Montse; Mallart i Navarra, Joan; Godall, Teresa; Bosna, Aurora; Valls, Ramona; Torre, Saturnino de la; Bracamonte, Maite; Renom, Àngels; Poch, Urgell; Bordas, Immaculada; López Cassà, Èlia; Guzmán, Máximo; Campillo, Joan; Gallardo Ramírez, Sandra; Vidal, Sònia; Cid, Rodrigo; Carrasco, Claudia; Cabezas, Jessica
Boix, Roser; Cano García, Elena; Cayuso, Mercedes; Defis, Otília; Llop i Giner, Josep Manuel; Lorenzo Ramírez, Núria; Pla i Molins, Maria; Pujol, M. Antònia (Maria Antònia)
 

Coordination

 

Supporters